--

Synology DS112j


A Synology DiskStation DS112j egyszerű megoldás az otthoni adattárolásra, biztonsági mentésre és fájlmegosztásra, ráadásul az áramfogyasztása is alacsony. Operációs rendszerét, a Synology DiskStation Manager-t (DSM) könnyű használni, és számos szolgáltatással segíti a munkát vagy a szórakozást.

Bővebb leírás

1223

7 további termék ebben a kategóriában

Személyes Cloud - „felhő”

A Synology DS112j segítségével összegyüjtheti az összes adatait és fájljait, és megoszthatja családtagjaival a helyi hálózaton, de akár az interneten is kialakíthat egy saját személyes felhőt, hogy fájljait a világhálón keresztül bárhonnan elérhesse. Az EZ-Internet varázsló segítségével könnyedén beállíthatja távoli internetes hozzáférését a Synology DS112j-n. Synology egy praktikus alkalmazást kínál, DS file iPhone, iPad és Android felhasználók számára. Bármit tárolt Synology DS112j most elérhető távolról az interneten keresztül.

Sokoldalú Multimedia Home Center

A beépített média szerver a DS112j, adatfolyamként tud digitális multimédiás tartalmakat szolgáltatni számos lejászó készülékre, mint például a hálózati sztereó rendszer, a Sony PlayStation 3 -ra vagy a Microsoft XBox 360-ra.Vagy akár a DLNA / UPnP kompatibilis TV készülékekre így élvezheti kedvenc filmjeit vagy TV-műsorokat melyeket a DiskStation tárol. A teljesen digitalizált zenehallgatást teszi kényelmessé a DS audio App nevű alkalmazás az iPad, iPhone és Android felhasználók részére. Ezen eszközökkel könnyedén és egyszerűen vezérelheti a zenelejátszást.

A 24/7 Download Server

A folyamatosan működő Letöltő Központ összefogja a  BT, FTP, HTTP, eMule és NZB szolgáltatásokat számítógép használata nélkül. Az eMule & BT keresőprogram segítségével search-n-download funkció segítségével további desktop alkalmazásokat telepíthet. RSS feed funkció hozza a legújabb frissítéseket közvetlenül az Ön számára. Könnyedén menedszelheti letöltéseit, így a letöltések teljesen automatizáltak lesznek.

Ossza meg emlékeit barátokkal

Photo Station leegyszerűsíti a fotó, videó és blog megosztását a nyilvánosság számára. Funkciók, mint téma megszemélyesítése, blog, és a felhasználói jogosultság beállításai teszik Photo Station-t az Ön „state-of-the-art” életmód megosztási központ az interneten. Photo Station szinkronizálja az albumot automatikusan a Facebookon, így most még szorosabban összefonódik a társadalmi életben.

Adatmentés

A Synology DS112j egy központosított backup célpontot kínál minden a hálózatára kapcsolt PC/Mac számítógépnek. PC felhasználók biztonsági másolatot készíthetnek, adataikról a Synology DS112j-n az ingyenes Synology Data Replicator szoftver segítségével, míg a Mac OS X felhasználók élvezhetik a natív Apple Time Machine integrációt. Egy webalapú backup varázsló segítségével az adatok biztonsági mentését menedzselheti a Synology DS112j egy másik Synology DiskStation-re vagy egy külső merevlemezre USB kapcsolaton keresztül.

Energiahatékony a Cool and Quiet tervezés

Synology  célja, hogy az energia felhasználás hatékonyságát szem előtt tartsa. Termékeiben az intelligens légáramlás, és a zaj csillapító kialakítás teszi igazán csendessé (~17 dB) ezt a készüléket. A merevlemez hibernálás technológia tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működési költségeket.

Környezet-tudatosság

Minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészekből készül és csomagolásuk újrahasznosítható csomagolóanyagokból van. Synology folyamatosan arra törekszik, hogy termékei előállítása során csökkentse a környezetre gyakorolt káros hatásokat.

  • DS112j adatlap
    DS112j műszaki leírás, szolgáltatások, funkciók leírása.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés