--

Synology DS114

Már nem forgalmazott termék!

A Synology DiskStation DS114 egy megfizethető és szolgáltatásokban gazdag hálózati háttértár, amelyet speciálisan a kisvállalkozások munkacsoportjaira terveztek, hogy költséghatékonyan védhessék és oszthassák meg adataikat, miközben átfogó, üzletközpontú alkalmazásokkal növelik teljesítményüket. A DiskStation Manager (DSM) operációs rendszert futtatva könnyű kezelhetőséget és szolgáltatások tárházát nyújtja.
Az 1.2GHz-en működő  Marvell Armada 370 CPU, az 512MB RAM, és a (max) 4TB-ig bővíthető tárhely biztosíték arra, hogy mind az otthoni, mind a kisvállalati felhasználók igényeit maradéktalanul ki tudja elégíteni a készülék. 

Bővebb leírás

MSKU-01059

7 további termék ebben a kategóriában

Synology DS114

 

Optimális ár/teljesítmény arány.

A Synology DS114 kompakt, univerzális NAS, amelynek célja, hogy egyetlen merevlemezes tárolóban tegyen eleget a kisvállalkozások és otthoni felhasználók különböző követelményeinek. Egyrekeszes típus létére a DS114 figyelemre méltó olvasási/írási teljesítményt biztosít, átlagosan 74,25 MB/sec írási sebességet Windows® környezetben, illetve több mint 108,99 MB/sec olvasásit.
A beépített lebegőpontos egység javítja a fő CPU összteljesítményét, és különösen előnyös a miniatűr feldolgozás felgyorsításakor, ami frissítően új élménnyé varázsolja a fényképnézegetést. Az elődjénél kétszerte nagyobb méretű RAM-mal rendelkező DS114 meglepő javulást mutat a többfeladatos teljesítmény terén. A DS114 két, akár 5 Gbps átviteli sebességű SuperSpeed USB3.0 interfésszel, illetve egy eSATA interfésszel is rendelkezik egy külső merevlemez működtetéséhez. A DS114 mérete ellenére rendkívül sokoldalú. A Synology díjnyertes DSM operációs rendszerén futva a DS114 osztozik a DSM Csomagkezelésiközpont gazdag alkalmazáskészletén.

  • Állapot: Új
  • Garancia: 2 év
  • Kapacitás: max 4 TB
  • Memória: 512 MB
  • Processzor: Marvell Armada 370 (1.2GHz)

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés