--

Synology Router RT1900ac

A Synology RT1900ac egy nagy sebességű vezeték nélküli router, amelyet otthoni és irodai használatra terveztek. A legújabb vezeték nélküli technológiák gyors és megbízható vezeték nélküli kapcsolódást biztosítanak. A forradalmian új szoftver hihetetlenül intuitív felhasználói élményt kínál azoknak is, akik számára kihívást jelent a modern technológia. A továbbfejlesztett kezelési eszközök lehetővé teszik a haladó felhasználóknak a hálózaton keresztül áramló adatok finomhangolását.

Bővebb leírás

2037

30 további termék ebben a kategóriában

A Synology RT1900ac eszközön a Synology Router Manager (SRM) operációs rendszer fut, amely felhasználóbarát interfészével minden eddiginél egyszerűbbé teszi a hálózat és a Wi-Fi beállítások kezelését, miközben megbízható eszközöket biztosít a haladó felhasználók és szakemberek számára is.

A három erőteljes antennával felszerelt, a modern 802.11ac vezeték nélküli hálózati szabványt támogató Synology RT1900ac a 2,4-es és az 5 GHz-es spektrumban egyaránt sugároz, akár 1900 Mbps kombinált adatátviteli sebességet biztosítva. Így nem kell többé aggódnia amiatt, hogy lelassul az internetkapcsolat, ha sokan csatlakoznak egyszerre a hálózathoz.A hagyományos routerek minden irányba szétsugározzák a vezeték nélküli jeleket, a laptop vagy okostelefon helyétől függetlenül. Az intelligens Beamforming technológiával rendelkező Synology RT1900ac a hat támogatott eszköz felé fókuszálja a vezeték nélküli jelzéseket, csökkentve a késleltetést és az áramfogyasztást, miközben növeli a hatótávolságot.

A Synology Router Manager (SRM) továbbfejlesztett forgalmi eszközöket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően többre képes egy átlagos routernél. Korlátozhatja a sávszélesség-fogyasztást, blokkolhatja a káros tartalmakat, és finomhangolhatja az adatátviteli beállításokat az otthoni vagy irodai hálózatok esetében.

Hardverspecifikációk
Processzor: kétmagos 1,0 GHz
Memória: 256 MB DDR3
Antenna típusa: 3×3 MIMO többirányú, nagy erősítésű, kétantennás (2,4/5 GHz)
LAN-port: 4×Gigabit (RJ-45)
WAN-port: 1×Gigabit (RJ-45)
Külső portok

  • 1×USB 3.0 (5V, 1,5 A)
  • 1×SD kártyaolvasó (SDXC, SDHC)

Gomb és kapcsoló: WPS, USB/SD leválasztása, bekapcsoló, reset, Wi-Fi
Méret: 66×206×160 mm (antenna nélkül)
Tömeg: 510 g
Tápellátás: 100V–240 V AC
Áramfogyasztás

  • üzem közben: 10,82 W
  • tétlen állapotban: 7,45 W

A termék weboldala

Adatlap magyarul

Magyar nyelvű üzembehelyezési kézikönyv

Magyar nyelvű használati utasítás

Letöltések

  • Állapot: Új
  • Felület: SRM
  • Garancia: 2 év
  • Memória: 256 MB DDR3
  • Méret: 66×206×160 mm
  • Processzor: 2×1 GHz

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés