--

Synology DS712+

Már nem forgalmazott termék!

A Synology DiskStation DS712+ egy nagy teljesítményű, bővíthető és teljes felszereltségű, hálózathoz csatlakoztatható tárolási megoldás, amely olyan kisebb vagy közepes üzleti vállalkozások igényeit elégíti ki, amelyek az adatvédelem hatékony központosítását, az adatkezelés egyszerűsítését és a tárolókapacitás-bővítést tartják szem előtt – minimális időt fordítva a telepítésre és a kezelésre.

Bővebb leírás

1097

29 további termék ebben a kategóriában

Nagy teljesítményű, magas rendelkezésre álló adatok

A Link Aggregation engedélyezve van, a Synology DS712 + szállít egy közepes 105.59MB/sec írási sebesség mellett RAID 1 konfiguráció a Windows környezetben, és 180.91MB/sec reading1. A 2 LAN failover támogatás és üzem közben cserélhető meghajtók biztosítja a folyamatos szolgáltatást uptime amennyiben a meghajtókat kell cserélni, vagy a várt LAN hiba. A vállalkozásoknak szüksége van egy erős alapot, hogy szembenézzen a kritikus feladatokat, így a Synology DS712 + nagy teljesítményű, magas rendelkezésre álló adatok való hozzáférés biztosítása, ha ez szükséges.
Rugalmas RAID menedzsment

A Synology Hybrid RAID (SHR) automatikusan felépíti optimális RAID kötet adatvédelmi alapuló Telepített merevlemezek, így nem kell, hogy a merevlemez az azonos méretű, miközben továbbra is a manuális beállítási lehetőség a haladó felhasználók számára.

Több kötet RAID lehetővé teszi, hogy több kötetet RAID struktúra, amely egy rugalmas és hatékony módon kezelni a tároló minden rendelkezésre álló merevlemezek. Ha felmerül az igény, hogy bővítse a kötetek, egyszerűen fordítsanak több tárhelyet a felhasználói felületet, és a DSM-e a többit nélkül járatkimaradás.
iSCSI és virtualizáció Ready

Az iSCSI támogatás DSM, a Synology DS712 + egy varratmentes tárolási megoldás virtualizációs szerverek, mint például a VMware, Hyper-V és a Citrix. Ez az ideális alternatívája SAN megoldást a vállalkozások számára. A megfizethető és költséghatékony iSCSI lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megszilárdítsa SMB tárolóeszköz adatközponti tárolótömbök miközben a házigazdák azzal az illúzióval, a helyileg csatlakoztatott lemezeket.
Kis-és megfizethető bővíthetőség akár 28TB

Amennyiben a tárolási kapacitás a Synology DS712 + közeledik kapacitását limit, könnyen bővíthető a Synology DX510 bővítő szekrény. A Synology DX510 biztonságosan csatlakozik a Synology DS712 + keresztül eSATA kábel speciálisan tervezett zár csatlakozók. A Synology DX510 bővíti a meglévő tárolási a Synology DS712 + maximum 28TB kapacitást.
Teljes funkcionalitású Üzleti alkalmazások

A Synology DS712 + fut a híres operációs rendszer, a Synology DSM, mely alkalmazások és szolgáltatások kifejezetten a kis-és középvállalatok. Átfogó hálózati protokoll támogatás biztosítja zökkenőmentes fájlmegosztás Windows, Mac és Linux platformokon. Windows ADS és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology DS712 + gyorsan és könnyen illeszkedjen egy fennálló üzleti hálózati környezetbe, nincs szükség újra felhasználói fiókokat.

Directory Server csomag fordulhat DS712 + egy LDAP alapú címtár perceken belül. IT rendszergazdák kötődhet más DiskStation a címtárkiszolgáló. Az ugyanabból a tételből könyvtár felhasználói fiók vagy könyvtár csoportok, munkavállalói hozzáférhet a DiskStation a szolgáltatást.

Windows ACL támogatás DS712 + nyújt sokkal finomabb szemcséjű hozzáférés-vezérlés és a hatékony kiváltság beállításokat, amelyek lehetővé teszik az IT, hogy hozzanak létre jogosultságokat a fájlok és mappák DS712 + révén ismerős Windows felhasználói felület. A jogosultságok beállítása Windows ACL alkalmazni fogják az összes hozzáférési bejegyzéseket, beleértve AFP, FTP, File Station, NFS és WebDAV. A biztonságos kiváltság kínál az informatikai személyzet nyugalmát, nem aggódik semmi kiskapukat.

Internet fájlhozzáférési egyszerűbbé a mellékelt titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlkezelő, a Synology File Station. HTTPS, a beépített tűzfal és IP auto-block támogatás biztosítja fájlmegosztást az interneten keresztül védi a magas biztonsági szintet.

Rengeteg további funkciók lehetővé teszi a Synology DS712 + helyett néhány darab hálózati hardver. Synology Web Station támogatja a PHP / MySQL tartalom lehetővé teszi a tárhely akár 30 weboldal egyetlen Synology DS712 +. A Synology Surveillance Station egy központosított felület védelme irodai környezet IP-kamerák telepítésével a hálózat egészére. A beépített e-mail szerver fordul a Synology DS712 + egy külön postai szolgáltató és az USB nyomtatók megosztása képesség csökkenti a vállalkozások nyomtatási költség megosztásával nyomtatási erőforrásokat az egész iroda.
Energiahatékony tervezés

Synology DiskStation tervezték és fejlesztették az energiahatékonyságot szem előtt tartva. Összehasonlítva az átlagos PC társaik, a Synology DS712 + fogyaszt viszonylag kis mennyiségű teljesítmény 27,5 watt csak működik. A támogatás a Wake on LAN / WAN és ütemezett be-és kikapcsolása tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működési költségeket. HDD hibernált vagy mély alvó üzemmódban lehet beállítani, hogy automatikusan lépnek hatályba, amikor a rendszer már inaktív egy meghatározott ideig. Ez nem csak energiát takarít meg, hanem kiterjed az élettartama a merevlemezek.

Minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészek és csomagolni újrahasznosítható csomagolóanyagok. Synology elismeri a felelősségét a globális polgár folyamatosan dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását minden termék elő.

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés