--

Synology DS212j

Már nem forgalmazott termék!

A Synology DiskStation DS212j olyan biztonságos adattárolási és fájlmegosztási megoldás otthonra, amely kevés áramot fogyaszt, csendesen működik és megbízható. Operációs rendszere, a DiskStation Manager (DSM) egyszerű használatot és számos szolgáltatást nyújt.

Bővebb leírás

1153

29 további termék ebben a kategóriában

Multimedia Center at Home

DS212j hozza innovatív és élvezhető multimédiás szórakozást otthonában. Élvezze a hang és érzés, míg gazdagítva életed személyes online album és blog szolgáltatásokat. A társadalmi élet egyre csak better.The iPad ®, iPhone ® és Android ™ App, DS audio lehetővé teszi a DiskStation felhasználók zenét tárolt DiskStation azok mobil eszközök, ahol internet-hozzáférés is rendelkezésre áll.


iTunes ® Server egy egyszerű módja annak, hogy megoszthatja a zenét más iTunes ® kliens a hálózaton keresztül. Használhatja iTunes ®, mint egy multimédia lejátszó böngészéséhez és zenélni tárolt Synology DiskStation.
A 24x7 Download Server

Download Station működik 24x7 BT, FTP, HTTP, eMule és NZB letöltési központja számítógép használata nélkül. Az eMule & BT keresőprogram segítségével search-n-download képesség telepítése nélkül további desktop alkalmazásokat.

RSS feed funkció hozza a legújabb frissítéseket közvetlenül az Ön számára. Előfizethet több RSS-hírcsatornák a lista az információ az összes kedvenc letöltés, és a letöltési élmény teljesen automatizált.
Mentsd el Precious Adatok

Asztali mentés biztosít Windows ® PC-felhasználók számára a Synology Data Replicator biztonsági mentését asztali adatokat azok DiskStation, míg a Mac OS X ® felhasználók használhatják Apple ® Time Machine ® biztonsági mentést a kritikus adatok DiskStationhöz.

Server biztonsági mentés tartalmaz néhány alternatíva: Helyi biztonsági mentés és Hálózati biztonsági mentés. Akkor az adatok biztonsági mentését a megosztott mappákat vagy al-mappákat és válasszon a növekményes biztonsági mentés opció vagy más rugalmas ütemezési döntéseket. Minden könnyen konfigurálható egy lépésről-lépésre varázsló, hogy ez az egyszerű, hogy hozzon létre egy automatizált mentési megoldás.
Build Your Personal Cloud

A Synology DS212j segítségével központilag az összes adatot és fájlokat, és ossza meg a család tagjai a helyi hálózaton. Ha úgy találja, így a fájlok kezelése különösen hasznos és érdekes, akkor már a saját személyes felhő, így a piacfelosztási lefedettség lehet terjeszteni az internetre.

Az EZ-Internet varázsló végigvezeti a szükséges lépéseket annak megállapítására távoli internetes hozzáférést a Synology DS212j. Meg fogják engedni, hogy távolról is elérheti DS212j bárhol percek alatt, és ez csak ilyen egyszerű.
Fájlok elérése bárhonnan

Kezelése fájlokat a Synology DS212j a File Browser, amely könnyen fájlnavigációs a DiskStation, lehetővé teszi, hogy másolni, áthelyezni, törölni, átnevezni, feltölteni, vagy letölteni fájlokat határok nélkül.

Ha mindig mozgásban, Synology egy praktikus alkalmazást, DS file iPhone ®, iPad ® és Android ™ felhasználók számára. Bármi tárolt Synology DS212j most elérhető távolról DS file az interneten keresztül.
Oszd meg a Memories, hogy barátok

Photo Station leegyszerűsíti a fotó, videó és blog megosztása a nyilvánosság számára. Funkciók, mint téma megszemélyesítése, blog, és a felhasználói jogosultság beállítások teszik Photo Station Ön state-of-the-art életmód megosztási központ az interneten. Photo Station szinkronizálja az albumot automatikusan a Facebookon, így most még szorosabban összefonódik a társadalmi életben.
Energiahatékony tervezés

Synology DS212j célja az energia hatékonyságot szem előtt tartva. Nem csak hogy egy 92x92 mm-es ventilátor és a jobb légáramlást, hogy a rendszer fut hűvös 24/7, a zaj csillapító kialakítás teszi igazán csendes, mint a PC társaik. Synology DS212j fogyasztása csupán 17,6 wattot működését, és egyedülálló Hátralévő Power On / Off funkció csökkenti az energiafogyasztást, hogy minimum.

Minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészek és csomagolni újrahasznosítható csomagolóanyagok. Synology elismeri a felelősségét a globális polgár folyamatosan dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását minden termék elő.

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés