--

Synology RS212

Már nem forgalmazott termék!

A Synology RackStation RS212 egy megfizethető és szolgáltatásokban gazdag, hálózathoz csatlakoztatható tárolási megoldás, amelyet olyan kisebb üzleti vállalkozásoknak és munkacsoportoknak terveztek, amelyek költséghatékonyan szeretnék adataikat megvédeni és megosztani, miközben átfogó irodai alkalmazásokkal növelnék termelékenységüket. A DiskStation Manager (DSM) operációs rendszert használva az RS212 könnyű kezelhetőséget és sokszínű szolgáltatásokat nyújt.

Bővebb leírás

1163

29 további termék ebben a kategóriában

Compact Design 12-inch Mélység

Synology RS212 egy 1U 2-bay rack NAS szerver kivételes 12 hüvelyk mélységben kínál megbízható megoldás kis szerver szoba korlátozott terület vagy ipari szabvány környezetben. Kompakt mérete tökéletesen illeszkedik a 2-es helyzetben Rack & Wall Mount Rack nélkül Rail Kit telepítést. Úgy tervezték, a koncepció egyszerű telepítést és karbantartást, a Synology RS212 jön cserélhető alaplap, üzem közben cserélhető merevlemezek, és az összes I / O portok kerülnek az előlapon a gyors hozzáférés érdekében. Ugyancsak erős ahhoz, hogy ellenálljon üzemi hőmérséklet akár 45 Celsius-fok, mely nagy megbízhatóság extrém körülmények között. Az intelligens tervezés ventilátor tartja Synology RS212 rajongói forog fel egy nagyon kis sebességgel csak szükség esetén, csendes az állványon, hogy hozzon létre egy nyugodtabb irodai munkakörnyezet.
Optimális ár / teljesítmény arány

Synology RS212 szállít átlagosan 53,48 MB / sec írási sebesség mellett RAID 1 konfiguráció Windows ® környezetben, és 108,13 MB / sec olvasás. A 2 LAN failover támogatás és üzem közben cserélhető meghajtók biztosítja a folyamatos szolgáltatást uptime amennyiben a meghajtókat kell cserélni, vagy a várt LAN hiba. Synology RS212 nyújt megbízható megoldást adatmegosztás egy könnyen használható interfészt, és átfogó irodai alkalmazások, többek között egy teljes backup megoldás ami az egyik legjobb érték a 2-bay rack NAS eszközök ma elérhető.
Platformfüggetlen fájlmegosztás

Synology RS212 kínál átfogó hálózati protokoll támogatást biztosítva zökkenőmentes fájlmegosztást Windows ®, Mac ® és Linux ® platformokra. Windows ® AD és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology RS212 hogy gyorsan és könnyen illeszkedjen egy fennálló üzleti hálózati környezetbe, nincs szükség újra felhasználói fiókokat a Synology RS212. Internet fájlhozzáférési egyszerűbb a titkosított FTP-szerver és a webalapú fájlkezelő, a Synology File Station. HTTPS, tűzfal és IP auto-block támogatás biztosítja fájlmegosztást az interneten keresztül védi a magas biztonsági szintet.

Azoknak a felhasználóknak, akik mindig mozgásban, Synology egy praktikus alkalmazást, DS fájlt a felhasználók iPhone ®, iPad ® és Android ™ telefonok. Bármi tárolt Synology RS212 most elérhető távolról DS file az interneten keresztül.
iSCSI és virtualizáció Ready

Az iSCSI támogatás DSM, a Synology RS212 egy varratmentes tárolási megoldás virtualizációs szerverek, mint például a VMware ®, Citrix ® és a Hyper-V ®. Ez az ideális alternatívája SAN megoldást a vállalkozások számára. A megfizethető és költséghatékony iSCSI lehetővé teszi a nagyméretű vállalkozások, hogy megszilárdítsa a tároló adatközpont tárolótömbök miközben a házigazdák azzal az illúzióval, a helyileg csatlakoztatott lemezeket.
Rich Office alkalmazások

Synology RS212 fut a díjnyertes operációs rendszer, a Synology DiskStation Manager (DSM), mely átfogó, alkalmazások és szolgáltatások kifejezetten az irodai és üzleti munkacsoportok céljaira.

Web Station PHP / MySQL ® támogatás lehetővé teszi, hogy egyetlen Synology RS212 befogadására akár 30 weboldal és számos 3rd party webes alkalmazások, mint például a Content Management, Customer Relationship Management & e-kereskedelmi rendszer. A beépített e-mail szerver fordul Synology RS212 egy külön mail szolgáltató, míg a kiegészítő csomag, a Mail Station 2, egy webmail felületet biztosít a felhasználók számára e tárolt Synology RS212.

VPN Server csomagajánlatok egy egyszerű VPN megoldás, amely bekapcsolja a Synology RS212 egy VPN-kiszolgáló, amely egy biztonságos módon összekötő egy privát LAN egy távoli helyen.

Ami a környezetvédelmi biztonság Synology Surveillance Station egy központosított felület kell kezelni az IP kamerákat telepített az irodában vagy otthon, így a felhasználók utazó mérföldre van a környezet védelmét figyeli élő megtekintés, felvétel események, és figyelembe pillanatképek a számítógéppel vagy iOS / Android ™ készülékre.
Energiahatékony tervezés

Synology RackStations tervezték és fejlesztették az energiahatékonyságot szem előtt tartva. Összehasonlítva az átlagos PC társaik, a Synology RS212 fogyasztása csupán 25 watt működik. Minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészek és csomagolni újrahasznosítható csomagolóanyagok. Synology elismeri a felelősségét a globális polgár folyamatosan dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását minden termék elő.

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés