--

Synology DS213

Már nem forgalmazott termék!

A Synology DiskStation DS213 egy szolgáltatásokban gazdag, 2-rekeszes NAS olyan munkacsoportokra, irodákra tervezve, amelyek költséghatékonyan kívánják megosztani és megvédeni adataikat, miközben átfogó irodai alkalmazások növelik hatékonyságukat.

Bővebb leírás

1368

29 további termék ebben a kategóriában

Optimális ár / teljesítmény arány

Synology DS213 szállít átlagosan 108,41 MB / sec olvasási sebesség szerinti RAID 1 konfiguráció Windows ® környezetben, és 65,36 MB / sec writing1. DiskStation DS213 nyújt megbízható megoldást adatmegosztás egy könnyen használható interfészt, és átfogó irodai alkalmazások, többek között egy teljes backup megoldás ami az egyik legjobb érték a 2-bay NAS eszközök ma elérhető.

Jön az USB 3.0 támogatás mely átviteli sebesség akár 5 Gbps, vagyis 10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0, DS213 kevesebb idő adatátvitel a külső merevlemezek és kevesebb áramot fogyaszt. Ezen túlmenően, üzem közben cserélhető meghajtók megkönnyítik a karbantartást és a merevlemez cseréjét.
Hatékony Backup megoldások

Synology DS213 egy központosított backup célpontot megszilárdítása töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton keresztül. PC felhasználók biztonsági másolatot készíteni az adatokat a Synology DS213 a Synology Data Replicator szoftvert, és Mac OS X ® felhasználók élvezhetik natív Apple ® Time Machine ® integráció.

A biztonsági mentés varázsló áll rendelkezésre a mentés adatok DS213 egy másik Synology DiskStation-re vagy bármilyen rsync szerverre titkosított kapcsolat, vagy egy külső merevlemez USB 3.0-n keresztül kapcsolatot. A varázsló lehetővé teszi azt is, hogy biztonsági másolatot DiskStation adatoknak a cloud keresztül Amazon S3 ® vagy STRATO HiDrive. Ezen felül, a felhasználók és visszaállítása DiskStation megosztott mappák több változatban segítségével Synology Time Backup csomag.

Megosztott mappa szinkronizálása lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szinkronizálja egy adott mappát a Synology DS213 egy másik DiskStation - egy szerver-kliens mentési mechanizmus kerül sor, ha valami változik a szerver oldalon. A felhasználók képesek lesznek, hogy megosszák dokumentumokhoz belül helyi iroda zökkenőmentesen és biztonságosan titkosított kapcsolaton. Ha a DiskStation le, akkor képes lesz arra, hogy azonnali biztonsági mentés futtatása nincs idő.

Akkor a saját felhő segítségével Cloud Station szabadon hozzáférhet és szinkronizálja fájlok különböző számítógépeken. Cloud Station folyamatosan több változatot egy dokumentum esetében véletlenül töröl vagy azt követően bármilyen változást.
Rich Office alkalmazások

Synology DiskStation DS213 fut neves multitasking operációs rendszer, a Synology DiskStation Manager (DSM). Kínál egy átfogó listát az üzleti alkalmazások, a DS213 testreszabható futtatni több alkalmazást az Ön által kiválasztott követelményét az üzleti környezetet. A DS213 helyettesíti néhány darab a hagyományos hálózati hardver, gazdag felszereltsége kifejezetten a munkacsoportok és irodák, mint például a víruskereső, videomegfigyelés, webmail, VPN és LDAP címtár szolgáltatások.

Alkalmazások kezelése a csomag Center, egy alkalmazás portál házigazdák alkalmazásokra, ready-to-használat csomagok, hogy a magas szoftver integráció, valamint az egy-click-telepítés kiküszöbölésére kitalálni a munka a telepítés során. További jóváhagyott 3rd party PHP webes alkalmazások, mint a tartalom menedzsment, az ügyfélkapcsolat-menedzsment és e-kereskedelmi rendszer lehet házigazdája a DS213 a Web Station segítségével, amely támogatja a PHP / MySQL ® webes tartalmat.
Kényelmes rendszer telepítése

Web Assistant egy web-alapú segédprogram mindent DiskStation könnyű telepíteni, amennyire csak lehetséges. Telepítés történik belül a meglévő böngésző felállításával valamennyi létfontosságú rendszerelemek néhány egyszerű lépésben. Kombinálva egy gyors indítás a widget, a felhasználók egyszerre bejárjuk a DSM operációs rendszer és felállította használni azonnal.


Nyugalmat Data Encryption

A Synology DS213 van látva egy titkosító motor, amely tehermentesíti a titkosító számítási feladat-re a fő CPU, javítsák fájlátvitel sebessége a DiskStation.

Adatok védelme fontos kérdés a vállalkozások minden méretben. High-end szolgáltatásokat korábban csak a vállalati szintű hardver mostantól elérhető a Synology DS213 a kis-és közepes méretű vállalkozások számára. DS213 nyújt részvény-szintű AES 256-bites titkosítás, hogy segítse a megelőzés a jogosulatlan hozzáférési kísérleteket a merevlemezek.
Energiahatékony a Cool and Quiet tervezés

Synology DS213 célja az energia hatékonyságot szem előtt tartva. Nem csak hogy egy 92x92 mm-es ventilátor és az intelligens légáramlást, hogy a rendszer fut hűvös 24/7, a zaj csillapító kialakítás teszi igazán csendes, mint a PC társaik. A támogatás a Wake on LAN / WAN, több lejátszott / bekapcsolás és a merevlemez hibernálás tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működési költségeket.

Minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészek és csomagolni újrahasznosítható csomagolóanyagok. Synology elismeri a felelősségét a globális polgár folyamatosan dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását minden termék elő.

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés