--

Synology DS213+

Már nem forgalmazott termék!

A Synology DiskStation DS213+ egy nagy teljesítményű, 2-rekeszes, „all-in-1” NAS. A nagy teljesítményhez energiahatékonyság is járul, valamint üzleti alkalmazások egész sora, így hálózati háttértárként segíti a kis- és közepes vállalkozásokat a biztonsági mentés központosításában, az értékek védelmében, fájlok gyors és hatékony megosztásában.

Bővebb leírás

1370

29 további termék ebben a kategóriában

Dual Core Performance Smart Energy Management

A kétmagos feldolgozási teljesítmény, a Synology DS213 + szállít átlagosan 84,31 MB / sec írási sebesség mellett RAID 1 konfiguráció Windows ® környezetben, és 110,36 MB / sec reading1. A beépített Floating-Point Unit teszi a gyorsabb thumbnail feldolgozás fokozása fényképeknél különböző indítványokat. Jön az USB 3.0 támogatás mely átviteli sebesség akár 5 Gbps, vagyis 10-szer gyorsabb, mint az USB 2.0, DS213 + kevesebb idő adatátvitel a külső merevlemezek és kevesebb áramot fogyaszt.

Synology DS213 + nagy teljesítményt, ha szükséges, de közben alacsony aktivitási szinten is használ nagyon kis mennyiségű áramot. Során a rendszer hibernált állapotban, DS213 + fogyaszt csupán 2,6 watt hallgatni a hálózati tevékenységeket, és újraindul vissza a művelet nagyon rövid idő alatt igény. Képest leállítja az egész rendszert, a System hibernálás hozza szorosabb egyensúlyt intelligens energia menedzsment és rendszer reagáló.
Fit az üzleti környezet

Átfogó hálózati protokoll támogatás biztosítja zökkenőmentes fájlmegosztás Windows, Mac ® és Linux ® platformokra. Windows ADS és LDAP integráció lehetővé teszi a Synology DS213 + gyorsan és könnyen illeszkedjen egy fennálló üzleti hálózati környezetbe, nincs szükség újra felhasználói fiókokat. Windows ACL támogatást nyújt sokkal finomabb szemcséjű hozzáférés-vezérlés és a hatékony kiváltság beállításokat, így a felhasználók élvezhetik natív Windows tapasztalat.

Internet fájlhozzáférési egyszerűbb a titkosított FTP-szerver és a webalapú File Station. HTTPS, a beépített tűzfal és IP auto-block támogatás biztosítja fájlmegosztást az interneten keresztül védi a magas biztonsági szintet.
Rich Office alkalmazások

Synology DiskStation DS213 + fut neves multitasking operációs rendszer, a Synology DiskStation Manager (DSM). Kínál egy átfogó listát az üzleti alkalmazások, a DS213 + testreszabható futtatni több alkalmazást az Ön által kiválasztott követelményét az üzleti környezetet. A DS213 + helyettesíti néhány darab a hagyományos hálózati hardver, gazdag felszereltsége kifejezetten a munkacsoportok és irodák, mint például a víruskereső, videomegfigyelés, webmail, VPN és LDAP címtár szolgáltatások.

Alkalmazások kezelése a csomag Center, egy alkalmazás portál házigazdák alkalmazásokra, ready-to-használat csomagok, hogy a magas szoftver integráció, valamint az egy-click-telepítés kiküszöbölésére kitalálni a munka a telepítés során. További jóváhagyott 3rd party PHP webes alkalmazások, mint a tartalom menedzsment, az ügyfélkapcsolat-menedzsment és e-kereskedelmi rendszer lehet házigazdája a DS213 + a Web Station segítségével, amely támogatja a PHP / MySQL ® webes tartalmat.
Hatékony Backup megoldások

Synology DS213 + egy központosított backup célpontot megszilárdítása töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton keresztül. PC felhasználók biztonsági másolatot készíteni az adatokat a Synology DS213 + a Synology Data Replicator szoftvert, és Mac OS X ® felhasználók élvezhetik natív Apple ® Time Machine ® integráció.

A biztonsági mentés varázsló áll rendelkezésre a mentés adatok DS213 + egy másik Synology DiskStation-re vagy bármilyen rsync szerverre titkosított kapcsolat, vagy egy külső merevlemez USB 3.0 vagy eSATA kapcsolaton keresztül. A varázsló lehetővé teszi azt is, hogy biztonsági másolatot DiskStation adatoknak a cloud keresztül Amazon S3 ® vagy STRATO HiDrive. Ezen felül, a felhasználók és visszaállítása DiskStation megosztott mappák több változatban segítségével Synology Time Backup csomag.

Megosztott mappa szinkronizálása lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy szinkronizálja egy adott mappát a Synology DS213 + egy másik DiskStation-a szerver-kliens mentési mechanizmus kerül sor, ha valami változik a szerver oldalon. A felhasználók képesek lesznek, hogy megosszák dokumentumokhoz belül helyi iroda zökkenőmentesen és biztonságosan titkosított kapcsolaton. Ha a DiskStation le, akkor képes lesz arra, hogy azonnali biztonsági mentés futtatása nincs idő.
Kényelmes rendszer telepítése

Web Assistant egy web-alapú segédprogram mindent DiskStation könnyű telepíteni, amennyire csak lehetséges. Telepítés történik belül a meglévő böngésző felállításával valamennyi létfontosságú rendszerelemek néhány egyszerű lépésben. Kombinálva egy gyors indítás a widget, a felhasználók egyszerre bejárjuk a DSM operációs rendszert és a telepítést használni azonnal.

Energiahatékony a Cool and Quiet tervezés

Synology DS213 + célja az energia hatékonyságot szem előtt tartva. Nem csak hogy egy 92x92 mm-es ventilátor és az intelligens légáramlást, hogy a rendszer fut hűvös 24/7, a zaj csillapító kialakítás teszi igazán csendes, mint a PC társaik. A támogatás több lejátszott / bekapcsolás és a Rendszer hibernálás tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működési költségeket.

Minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészek és csomagolni újrahasznosítható csomagolóanyagok. Synology elismeri a felelősségét a globális polgár folyamatosan dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását minden termék elő.

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés