--

Synology DS214SE

Már nem forgalmazott termék!
A Synology DiskStation DS214SE a legalacsonyabb árú 2 lemezes Synology NAS.
Otthoni felhasználásra ajánlható azoknak a felhasználóknak, akik nem akarnak sokat költeni hálózati adattárolóra, de nem akarnak lemondani a Synology-tól már megszokható minőségről, és szolgáltatástárról.
 

Bővebb leírás

MSKU-01054

29 további termék ebben a kategóriában

Synology DS 214SE

NAS választás mindenki számára
A Synology DS214se a NAS eszközök központi funkcióira összpontosít, kényelmes és hatékony hálózati tárolást biztosít, mégpedig olcsón. A DS214se nem csak hogy központosítja és biztonságba menti az ön digitális tartalmait, de kényelmessé teszi a platformok és eszközök közti megosztást is. A DS214se átlagosan több mint 58 MB/sec írási sebességet biztosít RAID 1 konfigurációban és Windows® környezetben, illetve több mint 102 MB/sec olvasásit.1 A DS214se fel van szerelve a Synology teljes multimédia alkalmazásaival, ideális megoldás a szórakozást és letöltőközpontot kereső felhasználók számára is, könnyű és energiahatékony letöltő szolgáltatást, valamint multimédia sugárzási készségeket biztosít. A Synology gazdag felhő alkalmazásainak segítségével a DS214se az ön személyes felhőjeként szolgál, amelynek tartalma igény szerint bárhol elérhető.

Könnyű beállítás és kezelés
A Web Assistant egy olyan web-alapú segédprogram, amely minden DiskStationt a lehető legkönnyebben telepíthetővé tesz. A telepítésre az ön meglévő webböngészőjében kerül sor, valamennyi létfontosságú rendszerkomponens néhány egyszerű lépésben történő felállításával. Gyorsindítás widgettel kombinálva a felhasználók egyszerre járhatják be a DSM operációs rendszert, és állíthatják be azt azonnali felhasználásra. A komplikált routerkonfigurációkhoz nem szokott felhasználók számára, illetve azoknak, akik egyszerűen csak időt szeretnének megtakarítani, a Synology EZ-Internet varázslója leegyszerűsíti az internetes hozzáférés beállításának folyamatát a Synology DS214se-hez. Az EZ-Internet varázsló átsegíti önt valamennyi hálózati beállításon, beleértve a tűzfalat, porttovábbítást, PPPoE-beállítást és DDNS-regisztrációt. A DSM többfeladatos webes felhasználói kezelőfelülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg több alkalmazást futtassanak egy böngészőlapon és azonnal váltsanak közöttük. A Synology Hybrid RAID lehetővé teszi, hogy ön elérje a merevlemeze maximális kihasználtságát, miközben adatredundancia segítségével biztonságosan tartja tárolóját.

24/7 letöltőportál
Elégítse ki adatéhségét a Download Station, a 24/7 letöltőportál segítségével. Átfogó, beépített BT keresőmotorjával csupán néhány kattintással megtalálhatja a kívánt fájlokat. Kapcsolja ki hát a számítógépét, és hagyja, hogy a DS214se töltse le az összes tartalmat közvetlenül a központi tárolóra. A DS download szolgáltatással iPhone® és Android™ készüléken ráadásul még menet közben is kezelhet letöltési feladatokat.

Futtatás Synology DiskStation Manageren
(DSM)
A Synology® DiskStation DS214se költségvetésbarát, kéttálcás NAS eszköz adatok hosztolásához, megosztásához és védelméhez. A DS214se a DSM Csomagkezelési központ különböző csomagjainak megosztásával segít a kezdőknek felfedezni a Synology NAS végtelen lehetőségeit. Tanúsított DLNA médiakiszolgálóA DS214se teljes tanúsítású DLNA DMS (Digital Media Server - Digitális médiaszerver), így kész médiaszerverként is szolgál, amely képes digitális multimédia tartalmak távoli lejátszás céljából történő hosztolására. Ha egyszer a DS214se már egy vezeték nélküli routerhez van csatlakoztatva, akkor mindenféle előkonfigurálás nélkül képes zene, fényképek vagy videók sugárzására DLNA-kompatibilis eszközökre, így lehetővé téve a felhasználók számára, hogy nagyobb képernyőkön vagy minőségi hangszórókon át élvezhessék gyűjteményüket. A Synology még azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a DS audio - egy kényelmes mobil alkalmazás - használatával böngésszék és válasszák ki a DiskStation tartalmakat, hogy aztán az egyazon helyi hálózaton belül található DLNA lejátszó segítségével lejátsszák azt.

Mindenholi/Mindenkori elérhetőség 
A QuickConnect és EZ-Internet a minimális erőfeszítéssel, interneten keresztül történő hozzáférésre konfigurálja a DS214se eszközt. A Cloud Station lehetővé teszi a felhasználók számára fájlok több eszköz közötti szinkronizálását, beleértve a Windows PC, Mac®, Linux®, iOS és Android tableteket vagy telefonokat is, és így mindent könnyedén naprakészen tart. Minden népszerű funkcióhoz a Synology mobil alkalmazásaival kombinálva, köztük a DS photo+, DS audio, és DS video alkalmazásokkal a mindenholi multimédia hozzáférés érdekében, a DS download, DS file, és DS cloud alkalmazásokkal a gond nélküli fájlletöltés/-hozzáférés/-szinkronizálás érdekében, a DS cam alkalmazással az otthoni biztonság érdekében, bárhol és bármikor élvezheti a NAS előnyeit.Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)A Synology DiskStation Manager (DSM) egy olyan webalapú operációs rendszer, amely privát felhő szolgáltatást biztosít. Az ön mindennapi életének megkönnyítésére tervezték.A beépített Csomagkezelési központ lehetővé teszi, hogy a kifejezetten az Ön egyedi igényeinek megfelelően tervezett csomagokat letöltse és telepítse, legyen szó akár fájloknak a felhőn történő megosztásáról, fényképek online albumban történő megosztásáról, VPN környezet beállításáról, vagy akár a rendszert védő víruskereső telepítéséről. Mindehhez csak kattintania kell párat.Az egyszerű interfész lehetővé teszi a tárolókapacitás minimális súrlódással történő megszerzését és konfigurálását. Biztosítja az ön személyes felhőjének teljes ellenőrzését, és ön bárhol hozzáférhet ahhoz. A Synology DSM segít önnek maximalizálni a termelékenységet és minimális erőfeszítéssel a legtöbbet kihozni digitális eszközeiből.

Energiahatékony, hűvös és csendes dizájnnal
A Synology DS214se tervezésekor észben tartották az energiahatékonyságot. Nemcsak hogy nagyobb ventillátorral és intelligens légáramlattal van ellátva a rendszer napi 24 órában és heti 7 napon át történő futásához, de zajcsillapító rendszere igazán csendessé is teszi, PC társaival összehasonlítva. A merevlemez hibernálás tovább csökkentheti az áramfogyasztást és a működési költségeket.Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.

Specifikáció:
CPU frekvencia 800 MHz
Hardveres titkosító motor Igen
Memória DDR3 256 MB
Belső HDD/SSD 3,5” vagy 2,5” SATA (II) X 2 (merevlemezeket nem tartalmaz)
Maximális belső kapacitás 8 TB (2 X 4 TB merevlemez) (Az aktuális kapacitás a kötettípusoktól függően különbözni fog.)
Külső eszközinterfész USB 2.0 port X 2
Méret (Ma x Sz x Mé) 165 mm X 100 mm X 225,5 mm
Súly 870 g
LAN Gigabit X 1
Vezeték nélküli támogatás Igen (vezeték nélküli adaptereket nem tartalmaz)
AC bemeneti tápfeszültség 100 V - 240 V
Tápfrekvencia 50 Hz - 60 Hz, egyfázisú
Működési hőmérséklet 5°C - 35°C (40°F - 95°F)
Tárolási hőmérséklet -10°C - 70°C (15°F - 155°F)
Relatív páratartalom 5 - 95 % RP 

  • Állapot: Új
  • Garancia: 2év
  • Kapacitás: max.: 2*4TB
  • Memória: 256mb DDR3
  • Processzor: 800MHz

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés