--

Synology USB Station 2

Már nem forgalmazott termék!

Az USB Station 2-t arra tervezték, hogy költségkímélő tárolási és megosztási megoldást nyújtson, multimédiás központként és nyomtató szerverként működjön otthon és kisebb munkacsoportok számára. Operációs rendszere, a Synology DiskStation Manager 3.0 alkalmazások széles körét nyújtja multimédiás tartalmak felhasználására, internetes fájlmegosztásra, nyomtató szerverként működésre és energiatakarékos megoldásokra.

Bővebb leírás

761

29 további termék ebben a kategóriában

Plug-and-Play fájlmegosztás

USB Station 2 készen áll a használatra jobb kívül a doboz egyszerűen csatlakoztatni bármilyen USB tároló eszközt. A beépített File Browser a Synology DiskStation Manager (DSM) lehetővé teszi, hogy kezdje el megosztani multimédia családtagjaival vagy csoportos projekt munkatársaival azonnal, a könnyű fájlnavigációs webböngészőn keresztül. Fájlok megosztása között Windows, Mac és Linux felhasználók nagyon növeli a munka hatékonyságát a platformmixed környezetben. USB Station 2 teljesen ventilátor nélküli csak 5W működik. Nem csak csökkenteni a szén-dioxid kibocsátást, de ez is segít létrehozni egy hangtalan otthoni vagy munkahelyi környezet.
Saját Entertainment Center

Download Station működik 24x7 BitTorrentTM, FTP, HTTP, eMule és NZB letöltési központja számítógép használata nélkül. Az eMule letöltési motor lehetővé teszi, hogy keressen-n-letöltési lehetőség egy web-böngésző telepítése nélkül további desktop alkalmazásokat.

Audio Station támogatja a zenét, internetes rádióállomások és iPod lejátszás az opcionális hangszórókat. Az opcionális irányfüggetlen Synology Remote lehetővé teszi, hogy szabadon élvezze a zenét. Streaming üzemmód lehetővé teszi a zenét meg kell osztani több felhasználó az intraneten vagy az interneten keresztül.

DS audio lehetővé teszi a zenék tárolt DiskStation az iPhone ®, iPod touch ® vagy Android ® telefon ahol internet-hozzáférés is rendelkezésre áll. Élvezheti terabájtnyi zenét bárhol, bármikor.

DLNA / UPnP Media megfelelő Sever lehetővé teszi a patak multimédia fájlok egy UPnP Digital Media Adapter (DMA) egy sztereó rendszer vagy a TV-set. Sony PS3 és a Microsoft Xbox360 is támogatott.

iTunes ® Server egy egyszerű módja annak, hogy megoszthatja a zenét más iTunes kliens a hálózaton keresztül. A jelszavas védelem megakadályozza az illetéktelen megosztását.
USB nyomtatómegosztás Mindenkinek

USB Station 2 támogat legfeljebb két USB nyomtató egyszerre. Az USB nyomtatómegosztás képesség minimalizálja a költségeket megosztás nyomtatási erőforrásokat szerte az otthon vagy az irodában. Nem professzionális informatikai személyzet köteles létrehozni a nyomtatószerver az otthoni vagy az irodai, mint a Nyomtató hozzáadása varázsló egyszerűsíti a telepítési folyamat a helyi számítógépen.
Védje meg a Földet

Minden Synology termék tervezése a koncepció az energiatakarékosság szem előtt tartva. Összehasonlítva a PC szerver termékek, Synology termékek fogyasztanak relatíve sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint a PC társaik. Ez nem csak időt takarít meg pénzt, hanem megmenti a Földet.

Minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészek és csomagolni újrahasznosítható csomagolóanyagok. Synology elismeri felelősségét, mert a globális polgár és folyamatosan dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását a termékek hozunk létre.

 

Átlag érték

Átlag:
Haszálhatóság
Ár
Teljesítmény
HonnanCímHozzászólás
2012-09-04 Bolti V. mr.labacs@gmail.com megvettem, megszerettem

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés