--

Synology DS413

Már nem forgalmazott termék!

A Synology DiskStation DS413 egy környezetbarát és szolgáltatásokban gazdag 4-rekeszes NAS olyan munkacsoportoknak és irodáknak, amelyek költséghatékonyan szeretnék adataikat megvédeni és megosztani, miközben átfogó irodai alkalmazásokkal növelnék termelékenységüket.

Bővebb leírás

1371

29 további termék ebben a kategóriában

Kétmagos teljesítmény intelligens áramfelhasználással

A kétmagos processzorral a Synology 413 átlagosan 80,86 MB/sec írási sebességet biztosít Windows® környezetben, RAID 5 konfiguráció alatt és 111,12 MB/sec olvasásit1. A beépített lebegőpontos segédprocesszor a különböző felbontású miniatűr képek nézegetését könnyíti meg. Az 5 Gbps átviteli sebességet kínáló, az USB 2.0-nál tízszer gyorsabb USB 3.0 támogatással kevesebb időt vesz igénybe az adatáramlás egy külső merevlemezre, és kevesebb áramot is fogyaszt.

A Synology DS413 szükség esetén nagy teljesítményre képes, de alacsonyabb kihasználtsági szinten is nagyon kevés áramot fogyaszt. Rendszerhibernálás során a DS413 csupán 3,3 W-ot fogyaszt, és nagyon gyorsan újra működőképessé válik. A rendszer teljes kikapcsolásával szemben a hibernálás nagyobb egyensúlyt teremt az intelligens energiafelhasználás és a rendszer használhatósága között.

Rugalmas RAID menedzsment

A Synology Hybrid RAID (SHR) automatikusan olyan optimális RAID-kötetet épít fel, amely a telepített merevlemezek adatvédelmén alapul, kiküszöbölve az azonos méretű merevlemezek szükségességét, miközben a haladó felhasználóknak felajánlja a kézi telepítés lehetőségét is.

A RAID-en lévő Multiple Volumes-zal több kötet is létrehozható egy RAID-struktúrán, ami rugalmas és hatékony tárhelykezelést biztosít az elérhető merevlemezeken. Ha eljön a kötetbővítés ideje, egyszerűen csak több tárhelyet kell hozzáadni a felhasználói felületen, a DSM pedig elvégzi a többi munkát a szolgáltatások megakasztása nélkül.

Teljes körű backup megoldások

A Synology DS413 egy központosított biztonsági mentési célpontot kínál a töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton belüli egységesítésére. PC-használók a Synology Data Replicator szoftvert használva menthetnek adatokat a Synology DS413-ra, míg a Mac-használók a beépített Apple® Time Machine® szolgáltatását élvezhetik.

Egy webalapú backup varázsló biztosítja az adatmentést a Synology DS413-ról egy másik Synology DiskStation-re vagy bármilyen rsync szerverre titkosított átvitellel, illetve egy külső merevlemezre USB és eSATA kapcsolaton keresztül. Ezen kívül Amazon® S3-mal könnyű a biztonsági mentés a felhőbe is. A Time Backup kiegészítő csomag az adatokat különböző verziójukban őrzi meg, így a rendszergazdák könnyen követhetik azokat, illetve visszaállíthatják egy korábbi állapotukba, ha szükséges.

Szolgáltatásokban gazdag üzleti alkalmazások

A Synology DS413 a méltán híres multitask operációs rendszert, a Synology DiskStation Manager-t (DSM) használja. Az üzleti alkalmazások átfogó listáját nyújtó DS413 az általunk személyesen kiválasztott, az üzleti környezet követelményeinek leginkább megfelelő alkalmazásokkal alakítható testreszabottá. A DS413 számos hagyományos hálózati hardvert helyettesít olyan speciálisan munkacsoportoknak és irodáknak tervezett szolgáltatásokkal mint az antivírus, videómegfigyelés, webmail, VPN és LDAP directory.

Az alkalmazások a Csomagkezelő központban kezelhetők, ahol az alkalmazások felhasználásra kész csomagokként jelennek meg, és egy kattintással elérhetővé válnak. További engedélyezett külső PHP webalkalmazásokat (tartalomkezelés, kapcsolattartás a vásárlókkal, e-kereskedelemi rendszer) is képes befogadni a DS413 a PHP/MySQLŽ webtartalmat támogató Web Station-nel.

Könnyű rendszertelepítés

A Web Assistant webalapú segédprogram, ami minden DiskStation-ön a lehető legkönnyebbé teszi a telepítést. A telepítés webböngészőn keresztül megtehető, a legfontosabb lépések megtétele mindössze pár egyszerű lépésben történik. Gyorsindító widgettel párosítva a felhasználók egyszerre barangolhatnak a DSM operációs rendszerben és állíthatják be a megfelelő módon.

Nyugalom az adattitkosítás mellett

A Synology DS413 olyan titkosító motorral van felszerelve, ami a titkosítási feladatot a fő processzortól távol végzi el, így növelve a DiskStation fájlátviteli sebességét.

Az adatvédelem minden vállalkozás számára fontos. A Synology DS413-mal az eddig csupán a nagyvállalatok szintjén elérhető csúcsminőségű szolgáltatások most elérhetővé váltak a kis- és közepes vállalkozások számára is. A DS413 AES 256-bites titkosítást biztosít, ami segít a merevlemezekhez történő jogosulatlan belépés megelőzésében.

Energiatakarékos és halk design

A 36,62 W-os működés közbeni áramfogyasztás bizonyítja, hogy a Synology DS413-at energiatakarékossági szempontok figyelembe vételével tervezték. A 92×92 mm-es ventilátor és szellőzésének intelligens kialakítása nem csak azt biztosítja, hogy a rendszer éjjel-nappal a megfelelő hőmérsékleten működjön, de PC-alapú versenytársakhoz viszonyítva zajkibocsátása is elhanyagolható. A hálózaton keresztüli és az időzített ki/bekapcsolás, valamint a merevlemez hibernációja tovább csökkentheti az energiafogyasztást és a működési költségeket.

Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül fel, és újrahasznosított anyagokból készített csomagolást kap. Felismerve felelősségét, mint nemzetközileg ismert cég, a Synology folyamatosan dolgozik azon, hogy az általa gyártott termékek minél kisebb mértékben szennyezzék környezetünket.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés