--

Synology DS411slim

A Synology DiskStation DS411slim-et arra tervezték, hogy kompakt, szolgáltatásokkal teli megoldást jelentsen a könnyű fájlcserére és a biztonsági mentésre. A 2,5” merevlemezes dizájn alacsony áramfogyasztást, csendes működést, megbízhatóságot és egyszerű lemezcserét nyújt. A Synology DiskStation Manager operációs rendszer hasznos szolgáltatásokat biztosít a multimédiás tartalmak használatához, az internetes megosztáshoz, az aggodalommentes adatvédelemhez és az energiatakarékos megoldásokhoz.

Bővebb leírás

863

29 további termék ebben a kategóriában

Green, Csendes, és megbízható
A Synology DS411slim úgy tervezték, hogy működjön együtt 2,5 "-os merevlemez. Az alacsony fogyasztás jellemző 2,5 "merevlemez csökkenti a villanyszámlát, valamint csökkenti a szén-dioxid kibocsátást. Ezen túlmenően, 2,5 "-es merevlemez csökkent rezgés, fokozott MTBF (Mean Time előtt hiba), és sokk tolerancia. Ez nem csak kiterjeszti merevlemez élettartamát, de azt is előírja, nagyobb megbízhatóságot. Az intelligens ventilátor kialakítás tartja a DS411slim a ventilátor kikapcsolva normál műveletek és fonó fel egy nagyon kis sebességgel csak szükség esetén, így minimalizálva a zajszintet.
 
Rugalmas RAID menedzsment
A Synology Hybrid RAID (SHR) automatikusan felépíti optimális RAID kötet adatvédelmi alapuló Telepített merevlemezek, így nem kell, hogy a merevlemez az azonos méretű, miközben továbbra is a manuális beállítási lehetőség a haladó felhasználók számára.
 
Cross Platform fájlmegosztás és biztonsági mentés
Synology DiskStation célja az adatok tárolását és megosztását a Windows, Mac és Linux. Zökkenőmentes fájlmegosztás a különböző operációs rendszerek egy könnyű folyamat. Internet fájlhozzáférési egyszerűbb a titkosított FTP-szerver, a web-alapú és a File Browser File Station. HTTPS, tűzfal és IP auto-block támogatás biztosítja fájlmegosztást az interneten keresztül védi a magas biztonsági szintet. A Synology DS411slim kínál egy központosított backup célpontot megszilárdítása töredékes és strukturálatlan adatok hálózaton keresztül. PC felhasználók biztonsági másolatot készíteni, hogy az adatokat a Synology DS411slim az ingyenes Synology Data Replicator szoftvert, míg a Mac OS X felhasználók élvezhetik natív Apple ® Time Machine integrációt. Egy webalapú backup varázsló biztosított az adatok biztonsági mentésére a Synology DS411slim másik Synology DiskStation-re vagy bármilyen rsync szerverre titkosított átviteli, illetve egy külső merevlemezre USB vagy eSATA kapcsolaton keresztül. Ezen kívül biztonsági mentést a felhő az Amazon ® S3 szolgáltatás is támogatott.
Saját Entertainment Center
Download Station működik 24x7 TorrentTM, FTP, HTTP, eMule és NZB letöltési központja számítógép használata nélkül. Az eMule letöltési motor lehetővé teszi, hogy keressen-n-letöltési lehetőség egy web-böngésző telepítése nélkül további desktop alkalmazásokat.
Audio Station
támogatja a zenét, internetes rádióállomások és iPod lejátszás az opcionális hangszórókat. Az opcionális irányfüggetlen Synology Remote lehetővé teszi, hogy szabadon élvezze a zenét. Streaming üzemmód lehetővé teszi a zenét meg kell osztani több felhasználó az intraneten vagy az interneten keresztül.
DLNA / UPnP megfelelő Media Server
lehetővé teszi a patak multimédia fájlok egy UPnP Digital Media Adapter (DMA) egy sztereó rendszer vagy a TV-set. Sony PS3 és a Microsoft Xbox360 is támogatott.
iTunes ® Server
egy egyszerű módja annak, hogy megoszthatja a zenét más iTunes kliens a hálózaton keresztül. A jelszavas védelem megakadályozza az illetéktelen megosztását.
Környezetbarát
Synology DiskStation tervezték és fejlesztették állandóan a koncepció az energiatakarékosság. Összehasonlítva az átlagos PC társaik, Synology DiskStation fogyaszt viszonylag kis mennyiségű energiát és hibernálás, ha nem használjuk. Ez nem csak segít, hogy energiát takarítsanak meg, hanem kiterjed az élettartama a merevlemez. Synology DiskStation valóban keresi a címet a "környezetbarát termék", mert az egyedülálló Hátralévő Power On / Off funkciót. Végül, minden Synology-termék a RoHS-kompatibilis alkatrészek és csomagolni újrahasznosítható csomagolóanyagok. Synology elismeri felelősségét, mert a globális polgár és folyamatosan dolgozik, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt hatását a termékek hozunk létre.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés