--

Synology DX213

A Synology DX213 könnyű megoldást nyújt a kötetbővítésre és a biztonsági adatmentésre bizonyos Synology DiskStation-ök számára. A DX213 Synology DiskStation-höz történő közvetlen csatlakoztatása esetén, annak működése közben további 2 merevlemezzel növeli a DiskStation tárolókapacitását – megbízható bővítési megoldást nyújtva.

Bővebb leírás

1366

12 további termék ebben a kategóriában

Kötetbővítés és biztonsági adatmentés

Ha a Synology DiskStation merevlemez-kapacitásának határához értünk, a Synology DX213 egyszerűen biztosítja az akár 2 merevlemezzel történő azonnali kapacitásnövelést. A Synology DiskStation RAID-kötete a meglévő merevlemezek újraformázása nélkül közvetlenül bővíthető, biztosítva a Synology DiskStation folyamatos működését a kapacitás növelése közben.

A Synology DX213 a DiskStation-ön tárolt adatok biztonsági mentésére is szolgálhat. Különálló kötetként a Synology DX213 kitűnő megoldást nyújt az esetleges rendszerhibát kivédő biztonsági mentésre.

NAS-szerverekCsatlakoztatható bővítőegységek számaMerevlemezek max. száma
DS1812+


DX213

×2 egység12 db.
DS1512+×2 egység9 db.
DS712+×1 egység4 db.

Megbízható plug-n-use dizájn

A Synology DX213 mindkét végén egyedi tervezésű csatlakozókkal rendelkező bővítmény kábellel csatlakozik a Synology DiskStation-höz, megbízható kapcsolatot és maximális átvitelt biztosítva. Az 3.0 Gb/sec kapcsolati sebesség lehetővé teszi a csatlakoztatott Synology DX213 merevlemezeinek, hogy úgy működjenek, mint a Synology DiskStation belső merevlemezei.

Környezetbarát, és könnyű kezelni

A HDD- és rendszerhibernáció beállítható: meghatározhatjuk, hogy a rendszer inaktivitásakor mennyi idő múltán lépjen működésbe. Ez nemcsak energiát takarít meg, de növeli a merevlemez élettartamát is. A DX213 a csatlakoztatott DiskStation-nel együtt kapcsol be és ki, így nincs szükség felhasználói beavatkozásra a rendszer intelligens és hatékony működéséhez.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés