--

Szállítási feltételek

A megrendelt áru kezelése, indítása

    A webshoppunkban megvásárolt terméket 48 óra türelmi idővel indítjuk a megrendelő által megadott címre. Ez alól csak akkor tudunk kivételt tenni, ha a megrendelő a megrendelés során a megjegyzésben vagy emailban esetleg telefonon azonnali szállítást kér. A csomagot a megrendelésben leadott módon vagy megrendelőnkkel más módon egyeztetve indítjuk el. A csomag szállítási költségét a megrendelt áru ára nem tartalmazza. Ezért az kiszállításkor, a futárnál fizetendő. Ez alól csak az ajándékként történő kézbesítés a kivétel. Ekkor a csomagolási és kezelési költségek tartalmazzák a szállítási díjat is. Egyéni kérések kérdések esetén nyitvatartási idő alatt kérjük hívja a központi telefonszámainkat: 06-1-222-04-78 vagy 06-20-20-55-149.
Fontos megjegyzés:
Sérült csomagolású küldeményt semmilyen körülmények között ne vegyen át! Ne fizessen érte!

 

Ajándékcsomagolás

    A webshoppunkban megvásárolt termékekhez van lehetőség "Ajándékcsomagolást" kérni. Ez esetben a megrendelt áru mellé nem kerül semmilyen kísérő okirat, ami tartalmazná a megrendelő nevét, vagy a vételárat. (pl .: számla) Valamint egyes esetekben a megrendelt terméket, vagy termékeket jelöletlen natúr barna dobozba csomagoljuk. Ajándékcsomagolás esetén a vásárlásról kiállított számlát külön borítékban, a SZÁMLÁZÁSI címre küldjük.

 

Visszáru és szervizküldemények fogadása

    Amennyiben megrendelőnk csomagként szeretné eljuttatni készülékét hozzánk, kérjük a megfelelő nyomtatványt kitöltve mellékelje a csomagba. A nyomtatványt megtalálja a letölthető dokumentumok között (link). A portósan feladott csomagot semmilyen körülmények között nem tudjuk átvenni! Ha csomag visszáruként érkezik, azt a visszáru kezelési szabályaink szerint fogjuk kezelni (link), ha javítási megrendelés érkezik azt pedig a Javítás Megrendelése - Folyamata (link) oldalunkon leírtak szerint. Amennyiben használt készüléket küld beszámításra, akkor a Használt Adás Vétel menüpont szerint.

Üzletünkben történő személyes átvétel:

Amennyiben vásárláskor a személyes átvételt jelölte meg úgy az árút üzletünkben veheti át. Ekkor lehetőség van előre utalással és helyben történő készpénzes fizetéssel is. Címünk:


Média Doktor Szerviz és Szaküzlet
2030 Érd Páva utca 19/a
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között
Tel: 06-20-20-55-149.
Email: info@media-doktor.hu


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés