--

Nyerd vissza Synology NAS-od vagy routered árát! NYEREMÉNYJÁTÉK

 

 

Három szerencsés vásárló

visszanyeri a megvásárolt Synology NAS vagy router teljes árát

 

  1. A nyereményjátékon való részvétel feltételei és annak menete: Vásárolj 2018. november 1. és december 31. között Synology DiskStation-t, Visual Station-t, NVR-t vagy routert, amelyhez tartozik Synolog-forum.hu regisztrációs kártya! (Bizonyosan kapsz ilyen kártyát a hivatalos viszonteladóinknál, de nagykereskedelmi vevőink több száz partnerénél is.) Vásárláskor bizonyosodj meg róla, hogy a készülék mellé megkaptad a kitöltött garanciajegyet is, melyen a NEON Multimedia Kft. a jótállást vállaló cég! (Garanciajegy nélkül egyébként se vegyél át új termékeket 10 ezer forintos ár felett senkitől!)
  2. Regisztrálj a Synology-forum.hu oldalán legkésőbb 2018. december 31-én, megadva a termék gyári számát és a regisztrációs kártyán található kódot! Máris nyertél, hiszen mostantól hozzáférsz a teljes magyar fórumhoz, ahol több mint 1900 téma, 20 700 hozzászólás, 8700 magyar felhasználó és hivatásos szakértők segítenek a termék használata során felmerülő esetleges problémákban.
  3. Regisztrációd során olyan emailcímet adj meg, melyet rendszeresen ellenőrzöl, mert a nyertesekkel az itt megadott emailcímen keresztül fogjuk felvenni a kapcsolatot!
  4. 2019. január 10-én az addig regisztráltak közül kisorsolunk 3 szerencsést, akik visszakapják az akció kezdete és 2018. december 31. között megvásárolt Synology termékük árát. Ha több terméket is vásároltak, akkor a legértékesebb ára a nyeremény.
  5. A három nyertest 2019. január 10-én emailben értesítjük, és kérni fogjuk a Synology termékről szóló számlája és garanciajegye másolatát, mint igazolást arról, hogy valóban ő a tulajdonos.
  6. A nyereményeket banki átutalással fizeti ki a nyereményjáték szervezője a NEON Multimedia Kft. Ehhez magyarországi banknál vezetett forint bankszámla szükséges a nyertesek részéről.
  7. Az akcióban csak magyarországi címmel (ami a számlára kerül) rendelkező magánszemélyek vehetnek részt, céges vásárlók nem!LINK


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés