--

 

Javítás Megrendelése és FolyamataTisztelt Ügyfelünk,

hibás médiaplayer  helyszíni javítást csak indokolt esetben tudunk vállalni, ezért megkérjük Önt, hogy meghibásodott készülékét jutassa el szervizünkbe, melyet a 2030 Érd Páva utca 19/a cím alatt talál ( elérhetőségeink ).
  Ezt megteheti személyesen, vagy postai csomagként, esetleg futárszolgálat által, címünkre eljuttatva.
Ha személyesen szeretné készülékét javításra leadni, de az érdi címünk kiesik önnek, akkor a szerviz átvételi pontjainkat tudjuk javasolni ( szerviz átvételi pontjaink ).
Amennyiben csomagként juttatja el hozzánk vagy valamelyik átvételi pontunkon adja le a javítandó készüléket, legyen szíves letölteni és elöre kitölteni a hibabejelentő lapot
( hibabejelentő lap letöltése ).
   A meghibásodott készülék beérkezése után, arról megrendelő lapot állítunk ki , melynek átvételi szelvényét átadjuk Önnek. Amennyiben csomagként küldte be hozzánk a készüléket, úgy a csomag szállítólevele szolgál átvételi igazolásul. A javítás előtt árajánlatot készítünk, melyet az Ön által megadott elérhetőségen közlünk.

Mediaplayer javitas

   A javítást a jóváhagyó visszaigazolás után elvégezzük, annak elkészültekor pedig értesítést küldünk. A megjavított készüléket az Ön által meghatározott módon kiadjuk (személyes átvétel, vagy csomagküldés). Ha a kijavított készüléket személyesen kívánja átvenni, kérjük feltétlenül hozza magával az átvételt igazoló szelvényt. Amennyiben azt elvesztette, kérjük haladéktalanul értesítse szervizünket a 06/20-20-55-149 es telefonszámon, mert az esetleges kellemetlensé- gekért, vagy harmadik személy okozta kárért felelőséget nem tudunk vállalni. A megjavított készüléket az értesítés után még 30 napig díjmentesen tároljuk. Ezen idő lejárta után napi 300 Ft+áfa tárolási költséget számítunk fel.

Multimédiás Szórakozás

  Szervizünk minden javítás után korlátozott jótállást vállal, amely kiterjed az elvégzett munkára (szerelési garancia), valamint a beépített csere alkatrészre, mely a beszállítók szavatosságának mértékéig terjed. A jótállás ideje 1, 3, 6 hónap, a javítás értékétől függően.
  15 éves szerviztapasztalattal, szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésével, szaktudásunk naprakészen tartásával segítjük kedves Megrendelőinket a gondtalan multimédiás szórakozásban.


Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés