--

Y-cam Cube White

Az Y-CAM Cube ideális választás olyan helyekre, ahol éjszaka, sötétben is szeretnénk a megfigyelést folytatni. A ház körül, garázsban, gyerekszobában, raktárban és irodában, gyakorlatilag mindenhol megállja a helyét, és nem csak számítógéppel, de NAS-sal és mobiltelefonnal (pl. iOS, Android), PDA-val is monitorozható, rögzíthető – akár az érzékelt mozgástól vezérelve is – a képe és hangja. Ha van internetkapcsolat a működési helyen, akkor a világon bárhonnan ránézhetünk a kameránkra, illetve email-es riasztást kérhetünk tőle mozgás esetén. 

Bővebb leírás

MSKU-01070

11 további termék ebben a kategóriában

 

Az Y-CAM Cube ideális választás olyan helyekre, ahol éjszaka, sötétben is szeretnénk a megfigyelést folytatni. A ház körül, garázsban, gyerekszobában, raktárban és irodában, gyakorlatilag mindenhol megállja a helyét, és nem csak számítógéppel, de NAS-sal és mobiltelefonnal (pl. iOS, Android), PDA-val is monitorozható, rögzíthető – akár az érzékelt mozgástól vezérelve is – a képe és hangja. Ha van internetkapcsolat a működési helyen, akkor a világon bárhonnan ránézhetünk a kameránkra, illetve email-es riasztást kérhetünk tőle mozgás esetén. A készülék könnyen beüzemelhető, és integrálható a már meglévő otthoni hálózatunkba (akáb kábelen, akár a beépített wifi adapterével vezeték nélkül) Rögzíteni képes bármilyen SAMBA szervert futtató készülékre (pc, nas, stb.), de emellett képes micro-SD kártyákat (max 64GB) is fogadni, így a rögzítéshez nem feltétlen kell külön készülék sem. 

A CUBE széria 28db erős infraleddel rendelkezik, így az esetleges megfigyelés éjszaka, sötétben is kiváló képminőség mellett folytatható. 

A felvételeket MJPEG, MPEG-4, H.264 formában képesek kezelni, tárolni. Illetve többféle stream is beállítható, hogy mindig a legoptimálisabb sebesség/képminőség arányban tudjuk nézni kameráink képét, attól függően, hogy éppen milyen eszközről, milyen formában érjük el a kamerát. 

A Synology NAS-ok teljes Y-Cam támogatással rendelkeznek, az összes Y-Cam kamerát felismerik, és a saját alkalmazásukon (Survellance Station) keresztül egyszerűen tudjuk managelni akár 32db Y-CAM képét, és rögzített felvételeit. 

  • Fizikai méretek: 65×65×35 mm
  • Lencse: fix fókusz, f=3,6 mm
  • Látószög: vízszintesen 60º, függőlegesen 45º
  • Szenzor: 1/4“ CMOS, 310 000 pixel
  • Felhasználók max. száma: 64, egyszerre max. 16 csatlakozás
  • Éjszakai látótávolság: 12–15 méter
  • Működési hőmérséklet: -5–45 ºC között
  • Fogyasztás: 3,75 watt
  • Képfelbontások: 640×480, 320×240, 160×120 pixel (30 fps minden felbontással)
  • Hangtömörítés: AAC

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés