--

Popcorn Hour C-300

Már nem forgalmazott termék!
Elődjénél gyorsabb processzor, natív gigabites hálózatkezelés és színes előlapi TFT-képernyő jelentik a legfőbb fejlesztéseket. A HBR-200-as kiegészítő a C-300 esetében már alaptartozék, így a 3,5"-es nyitható merevlemezfiók megtartásával lehetőségünk van egy slim méretű optikai meghajtó (CD/DVD/BD) beépítésére is, de természetesen 5,25"-es olvasók is használhatóak, ha nincs szükség a HDD rack-re. Utóbbi esetben belülre egy 2,5"-es merevlemez is beszerelhető. 

Bővebb leírás

1173

26 további termék ebben a kategóriában

Extreme Digital Entertainment
Hipnotizál a közönség egy villámgyors zenegépet tapasztalatok és problémamentes navigációt használjon folyékony sima Adobe Flash alapú felhasználói felület. A C-300 felgyorsítja a digitális életét az alábbi fejlesztések: Minden új Sigma Designs 8647 800MHz CPU L2 Cache, új és továbbfejlesztett Networked Media Jukebox V2, új 2,5 "-es TFT színes kijelző és a Gigabit Ethernet hibátlan streaming és gyors fájlátvitel sebességgel
Hybrid Media Player
A merevlemez és optikai meghajtó combo rack, akkor adjunk hozzá egy vékony Blu-ray ROM meghajtó és azonnal átalakítja a C-300 egy házimozi erőmű nincs szükség további lemezlejátszók.
Kristálytiszta TFT info panel
A TFT panel lehetővé teszi, hogy navigálni a C-300 bekapcsolása nélkül a TV, ez rendkívül hasznos, ha csak azt, hogy kezdj el játszani egy zenei album. Állítható fényerő-szabályozás, akkor mindig kapcsolja le, hogy illeszkedjen a film környezetet.
Networked Media Jukebox v2
A Popcorn Hour C-300 előre telepített az iparág leginkább felhasználóbarát jukebox felület. Nincs vagy bonyolult szoftver telepítése szükséges. A Networked Media Jukebox (NMJ) automatikusan ellenőrzi a média forrás és letöltések hasznos információkat, mint a borító-art, film szinopszis, öntött és rendező. Azzal a kiegészítéssel, többnyelvű támogatás, élvezheti a videók a anyanyelvén.
English, Svenska, Norsk, Dansk, Suomeksi, Nederlands, Italiano, Español, Français, Polski, Magyar, Ελληνικά, Türkçe, русский язык,
עברית, 日本语, Português, 中文, CE Stina, Slovenski, Hrvatski, 한국어, български, Tiếng Việt, ภาษา ไทย
További információ NMJ, kérjük kattintson ide.
Popcorn Hour Apps Market
Nézd meg a globális hír, hallgatni internetes rádiót és kapcsolatban maradhat barátaival a Twitter. Lehet felzárkózni a kedvenc YouTube csatornát vagy játszani néhány alkalmi játékok a családdal. A több mint 80 ingyenes és prémium TV-alkalmazások a jelenleg rendelkezésre álló, és még inkább az úton, van valami, mindenkinek!
MKV3D Support
Kezdje élvezi 3D tartalom a Popcorn Hour C-300. A támogatás a Matroska MKV codec 3D-s és egyéb Side-by-Side videó, meg lehet nézni 3D-s filmeket vagy patak 3D videót az interneten. Csak csatlakoztassa a C-300-ba a 3D-s televízió, és élvezze a show.
* 3D TV Kötelező
Video Quality
Élvezze a jobb, mint a Blu-ray minőségű videót, amely támogatja a több mint 100 Mbps bitrátájú videót és 24P frame rate sync. Tapasztalat 1080p tartalom, mint még soha a rendkívül éles részleteket és az élet, mint a látvány.
BluRay ISO támogatás
Soha nem foglalkozik karcos vagy sérült lemezeket ismét támogatja a Blu-ray mentés ISO fájlokat. A nulla veszteség film minősége és az interaktív menü támogatást, akkor az összes jellemzőjét a Blu-ray nélkül minden szóváltás a fizikai adathordozó.
Több kodek és fájl konténer támogatás
A támogatás szinte minden média kodek és fájl konténer, akkor soha nem kell aggódnia amiatt, hogy a megfelelő formátumot a média. Egyszerűen válassza ki a fájlt, és élvezze. Őrizzük meg fájl támogatást naprakész lehetséges, hozzátéve, az új codec verziók keresztül firmware frissítés.
Nyelv és felirat támogatás (powered by opensubtitles.org)
Az ügyfeleinek szerte a világon, mi elismerik, hogy szükség van lokalizáció. A Popcorn Hour C-300 támogatja a több mint 20 rendszer nyelv és felirat támogatás.
Amellett, hogy a többnyelvű feliratok, akkor most megkeresni és letölteni felirat közvetlenül a C-300 anélkül, hogy elhagyná a kanapén!
NMT Apps
Kapcsolja be a Popcorn Hour C-300 egy SMB, NFS vagy UPNP szerver az NMT Apps. Oszd meg a merevlemezt a C-300 más kompatibilis készülékekre. Úgy működik, mint egy NAS, és nem bonyolult telepítést szükség. Csak beköt egy HDD és telepítse a NMT Apps.
Bit Torrent és Usenet Support
Kapcsolja ki a hatalom éhes PC és elindíthatja a letöltést a energiahatékony Popcorn Hour C-300. Oszd meg a letöltött fájlokat más eszközökkel az otthoni hálózaton közvetlenül a C-300 utána.
Firmware és közösségi
Cégünk elkötelezett csapat a szoftver mérnökök és fejlesztők dolgozunk, hogy a beruházás védelme rendszeres firmware frissítéseket. NetworkedMediaTank.com, a közösségi fórumok adnak otthont, több mint 70.000 lelkes felhasználók, akik mindig készek segíteni újoncok és veteránok egyaránt. Ha veszel egy Popcorn Hour akkor nem csak vásárol egy média lejátszót, akkor csatlakoznak a növekvő közösség.
Készítése tökéletes másolatot a CD feltörése nélkül a bank
Audio CD ripper egy ingyenes alkalmazás, amely telepíthető a mi Apps Market. A Audio CD ripper egy teljes körű CDDA digitális zene leszedésére szerszám Exact Audio Copy, és hiba ellenőrzése. Ez azt jelenti, hogy kapsz egy veszteségmentes másolatot a zenét anélkül, hogy a minőség romlása. ID3 címkéket automatikusan hozzáadódnak (internet kapcsolat szükséges), valamint egy lejátszási listát.
Azoknak audiofil arany füle, akkor azonnal észre a kiemelkedő minőség, ha játszani vissza a hang a Popcorn Hour C-300.

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés