--

Open Hour Chameleon - Special Edition

Open Hour Chameleon - Special Edition Ajándék Open Hour USB WiFi/BT adapterrel!
A régóta az asztali médialejátszók piacán lévő Popcorn Hour gyártójának másik brand-je az Open Hour lett. Ezen márkanév első képviselője a parányi méretekkel rendelkező ARM architekturára épülő chameleon, mely egyfajta mindenes a nappaliba vagy a gyerekszobába.
Ha akarjuk médialejátszó, ha akarjuk miniPC, ha akarjuk játékkonzol.
 

Bővebb leírás

2117

26 további termék ebben a kategóriában


Hardver:
A Chameleon a mobil eszközökből már régóta ismert ARM architekturán alapul. Nevezetesen a Rockchip RK3288 SoC a központi egység, ami 4db Cortex-A17 magot tartalmaz (minden mag 1.8GHz-en teszi a dolgát). Emellett a GPU szerepét egy (16 Shader maggal rendelkező) Mali-T764 chip tölti be, OpenGL ES 3.0, és OpenCL 1.1 támogatással. Ehhez még hozzátettek 2GB DDR3 ramot, mindez garantálja, hogy akár szélsőséges körülmények, igénybevétel mellett is gördülékeny, és gyors rendszert biztosítson még 3D-s, vagy 4K megjelenítésnél is.

Szoftver:
Talán a készülék legérdekesebb része.
Gyárilag egy Android 4.4.2-vel (KitKat) érkezik a készülék, de a jövőben az újabb android verziók is elérhetőek lesznek. Emellett egyéb operációs rendszerek is várhatóak a termékre, gyártói vagy felhasználói portolásokból. (jelenleg elérhető már a Lubuntu Linux, de egyéb Linux disztribúciók, vagy akár a szintén nyílt forráskódú Chromium OS is lehetséges)
A készülék előnye, hogy a rendszert SD kártyára telepítjük, így könnyedén megoldható (gyakorlatilag csak egy kártyacsere, és a készülék ki-be kapcsolása) a rendszerek közti válogatás.
De maradjunk egyelőre az Androidnál. A készülékhez mellékelt rendszer teljes értékű android, minden (külön szenzort nem igénylő) gyári szolgáltatással. Így például a Play Áruházból letölthetjük kedvenc programjainkat, játékainkat is. 
Játéknál fontos megjegyezni, hogy a készülékhez csatlakoztatható gamepad, de akár billentyűzet-egér páros is, a készülék hardvere pedig megfelelően erős ahhoz, hogy a mostani, grafikailag is egyre fejlettebb "mobil" játékokat nagyobb megjelenítőn is szépen futtassa. 
Ha mozizni szeretnénk, említést kell tenni arról, hogy rendelkezésünkre áll (telepíthető) a Kodi (korábban XBMC), ami a gyári infrás távirányítóval, vagy akár mobilos appal kezelve egy kényelmes, és teljes értékű médialejátszóvá varázsolja a Chameleont. (jelenleg a Chameleonra feltehető KODI rendelkezik még néhány betegséggel, amiknek a javításán gőzerővel dolgoznak)

Részletes teszt a gyártó hivatalos oldalán: LINK 


  • Állapot: Új
  • Garancia: 2 év
  • HDMI: 1.4
  • Memória: 2GB DDR3
  • Méret: 144mmX30mmX110mm
  • Processzor: RockChip RK3288 (4*1.8GHz)

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés