--

Popcorn Hour C-200

A korábbi Popcorn Hour lejátszók operációs rendszerét és egyedülálló kompatibilitását tovább hordozó készülék, amely már elő van készítve Blu-ray lejátszásra is. Alaphelyzetben merevlemezről, hálózatról képes a felmásolt Blu-ray tartalmak megjelenítésére, de 3,5"-es lemezfiókja helyére Blu-ray olvasó is szerelhető, így optikai lemezek (gyári és írott) olvasására is képessé válik. USB-portok, gigabites ethernet és opcionális wifi-kártya, vagy -adapter biztosítja a kapcsolatot a külső tárhelyekkel. A korábbi modellekhez képest újdonság a teljes Blu-ray-támogatás merevlemezről, hálózatról történő lejátszás esetében is, és az online szolgáltatások, alkalmazások szélesebb körű, könnyebben bővíthető kínálata. LCD-kijelzője miatt a TV bekapcsolása nélkül is kényelmes a zenehallgatás.

Bővebb leírás

634

26 további termék ebben a kategóriában

 

A Popcorn Hour C-200 nagytudású multimédiás lejátszó kialakítása és jellemzői

 

 

 

 

The Ultimate Networked Media Jukebox

 

A Popcorn Hour C-200 tartalmaz egy előre telepített felhasználóbarát jukebox felületet. Így nem szükséges bonyolult szoftver telepítése.
A hálózatos média jukebox (Networked Media Jukebox - NJM) automatikusan átvizsgálja a médiaforrást, hogy letöltse az azokhoz tartozó hasznos információkat, mint például a lemezborítókat, film leírásokat, szereposztást és rendezőt.

Popcorn Hour Apps Market
A Popcorn Hour a terméktámogatás keretében létrehozott egy online alkalmazás letöltési lehetőséget a lejátszói számára. A legtöbb alkalmazás ingyenes. Ilyenek például a különféle készülékekeken futó távvezérlő programok, mint a
Remote Control for iOS and Android.

 

Vagy a globális hírcsatornák megtekintése, internetes rádió halgatás, közösségi oldalak, mint például a Twitter, látogatása. Nézheted a kedvenc YouTube-csatornádat és letölthetsz játékokat a gyerekeknek!

MKV3D támogatás
A Popcorn Hour C-200 az első igazi MKV3D támogatású a media player! Ez a támogatás a rendszer része, be van építve a firmware-be. A média formátumot automatikusan felismeri és továbbítja 3D módban. Ezért ha kiváló minőségű 3D filmeket szeretne nézni, nem szükséges az egész Audio-Video rendszerét HDMI 1.4 kompatibilis készülékekre cserélnie, elég csak annyi, hogy a készülékre rátölti a legújabb firmware frissítést.

 


Hybrid Media Player
A C-200 BlueRay támogatással készült, egy számítógépes BD-ROM beépítésével könnyedén ki lehet bővíteni szolgáltatásait. Ezzel a bővítéssel a lejátszó átalakul egy házimozi erőművé.

 


Crisp LCD Info panel
Az LCD panel lehetővé teszi, hogy a C-200 menüjében navigálni tudjunk, a TV bekapcsolása nélkül, ez rendkívül hasznos, ha csak zenei albumokat szeretnénk lejátszani. A display háttérvilágítása állítható fényerejű, hogy minél jobban illeszkedjen a környezethez.

 


Video Quality
A C-200 video minősége jobb mint a Blu-ray minőségű videolejátszás. Támogatja a több mint 100 Mbps bitrátájú adatfolyamokat, és a 24p üzemmódot is.

 


BluRay ISO támogatás

 

A blu-ray filmeről készített ISO mentések lejátszása tökéletes minőségben, az interaktív menük támogatásával. Nem lehet észrevenni, hogy tulajdonképpen ISO fájlt néz.

 


Több kodek és fájl konténer támogatás

 

A lejátszó egyik nagy előnye, hogy a felhasználónak soha nem kell nyomon követnie a szoftver vagy codec frissítéseket. A Popcorn Hour C-200 támogat szinte minden ismert codec formátumot vagy konténer-fájlt. A popcorn mérnökei fáradhatatlanul dolgoznak, hogy a C-200 rendszere mindig napra kész legyen.

 


Nyelv és felirat támogatás
A Popcorn Hour C-200 több mint 20 nyelven kialakított menüjével igyekszik a felhasználók igényeit kielégíteni. A beállított nyelvek a filmek feliratait is jól kezelik.

 


NMT Apps – Hálózati alkalmazások
A Popcorn Hour C-200 ban bekapcsolható egy SMB, NFS vagy UPNP szerver. Ezáltal megoszthatóvá válik a merevlemez tartalma egy másik kompatibilis készülékkel, mint például egy másik hálózati lejátszó, vagy számítógép. Úgy működik, mint egy NAS, és nem igényel bonyolult telepítést. Csak behejezünk egy HDD-t a készülék dokkolójába és telepítjük a NMT alkalmazásokat vagy online internetről, vagy egy pendriveról.

 


BitTorrent és Usenet támogatás
A Popcorn Hour C-200, rendszere tartalmaz bittorrent klienst és usenet támogatást, amelyek segítségével letöltései gyorsabbak és biztonságosabbak lesznek, ráadásul ezekért a szolgáltatásokért nem kell járatnia egy nagy energia igényű számítógépet. A letöltött tartalmat ezután könnyedén megoszthatja otthona más lejátszóival is a hálózati alkalmazások segítségével.

 


Firmware és közösség
A több mint 40.000 regisztrált felhasználó van a popcorn hour fórumán. Bárkinek segítségre van szüksége az szinte azonnal kap választ. A popcorn hour csapata, szoftver mérnökök és fejlesztők, folyamatos munkával készítik a firmware frissítéseket, hogy a C-200 megvásárlása, valóban tartós beruházás legyen és ne csak a megvásárláskor tudjon a készülék újdonságokat felmutatni.

 


Készítése tökéletes másolatot a CD lemezeiről azok feltörése nélkül
Audio CD ripper egy ingyenes alkalmazás, amit az Apps Market-ről telepíthet. A zenei CD ripper funkció teljes CDDA digitális zene leszedésére szolgáló eszköz. Exact Audio Copy.. Ez lényegében azt jelenteti, hogy a leszedett zene pontosan úgy fog szólni mint a CD, amiről rippelték.

 

ID3 címkéket automatikusan hozzáadódnak a lejátszó listához (ehhez internet kapcsolat szükséges).
A „vájt fülűek” számára persze azonnal feltűnik, hogy a CD lejátszás közben halható hibák eltűnnek, amikor a leszedett anyagot hallgatják.

 

 

 

 

  • Garancia: 1 év
  • teszt abc

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Csak regisztrált felhasználók szolhatnak hozzá.

Kosár  

A kosár üres

Szállítás 0,00 Ft
Összesen 0,00 Ft

Kosár Fizetés